Τρόπος Ζωής

Στην εγκυμοσύνη φρόντισα ψυχικά και σωματικά τον εαυτό μου – Galaksias Portal News

“Έκανα τα πάντα τα οποία θα με έκαναν καλά και να νιώθω όμορφα” ομολογεί η Χριστίνα Βραχάλη.

Την Τζένη Θεωνά συνάντησε η Χριστίνα Βραχάλη, το απόγευμα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ, όπου και μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη και την στιγμή που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

“Η εγκυμοσύνη ήταν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Αυτά βέβαια τα λέμε τώρα αλλά δεν είναι απόλυτο, ότι για μένα δηλαδή ήταν έτσι και θα είναι και για τις άλλες γυναίκες.

Έγινε κάτι αυτόματα. Με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος, σαν να γύρισε ένας διακόπτης που άρχισε μνα λειτουργεί μέσα μου μια αυτοπροστασία.

Έκανα τα πάντα τα οποία θα με έκαναν καλά, θα με έκαναν να νιώθω όμορφα. Δεν άλλαξα πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη” ομολόγησε αρχικά η αθλητικογράφος.

“Φρόντισα ψυχικά και σωματικά τον εαυτό μου πολύ περισσότερο. Βέβαια ήμουν στρατιώτης. Δηλαδή ότι ερχόταν σε επίπεδο υγείας ή οτιδήποτε, ήμουν στρατιώτης.

Γιατί μου βρήκαν διαβήτη οπότε για τέσσερις μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης και όλα αυτά. Ήμουν όμως εντάξει, λειτούργησε αυτόματα”.

“Την ώρα του τοκετού ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη, αυτή είναι η αλήθεια, είχα βέβαια και απίστευτη υποστήριξη. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό, το οποίο είναι οικογενειακό γιατί είμαστε μαζί περισσότερα από τριάντα χρόνια οπότε οι φίλοι και οι οικογένεια μου δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο” συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Βραχάλη.

To άρθρο Χριστίνα Βραχάλη: Στην εγκυμοσύνη φρόντισα ψυχικά και σωματικά τον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button