ΑθλητικάΕνημέρωση

Ζενγκ – Σαμπαλένκα LIVE ο τελικός του Australian Open στις γυναίκες – Galaksias Portal News

Κινγουέν Ζενγκ και Αρίνα Σαμπαλένκα διεκδικούν στην Rod Laver Arena στον πρώτο major τελικό της σεζόν στις γυναίκες με την Λευκορωσίδα και κάτοχο του Australian Open να είναι το μεγάλο φαβορί για το repeat. Ποιος, όμως, μπορεί να ξεγράψει την εξαιρετική Κινέζα τενίστρια.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μετράει 13 σερί νίκες στο Australian Open και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Μελβούρνη.

Έφτασε στον τελικό δίχως να χάσει καν σετ, αφήνοντας εκτός κατά σειρά τις Ζέιντελ, Φρουβίρτοβα, Τσουρένκο, Ανισίμοβα, Κρεϊτσίκοβα και Γκοφ.

Από την άλλη πλευρά για τη Ζένγκ αυτός θα είναι ο πρώτος major τελικός στην καριέρα της, μετά από τη νίκη της στον ημιτελικό κόντρα στην Νταγιάνα Γιαστρέμσκα.

Η Κινέζα στον τελικό της Μελβούρνης θέλει να κάνει ό,τι και η Να Λι, η οποία κατέκτησε τον τίτλο πριν από το ακριβώς 10 χρόνια (2014) κερδίζοντας στον τελικό τη Σλοβάκα Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα.

Παρακολουθήστε LIVE το Ζενγκ – Σαμπαλένκα από το newsit.gr.

 

Σαμπαλένκα και Ζενγκ έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά και μάλιστα πρόσφατα, στα προημιτελικά του US Open του περασμένο Σεπτεμβρίου με την Λευκορωσίδα να επικρατεί εύκολα με 6-1, 6-4.

 

To άρθρο Ζενγκ – Σαμπαλένκα LIVE ο τελικός του Australian Open στις γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button