Επικαιρότητα

Ήττα που τον βγάζει εκτός τετράδας ο ΟΦΗ – Galaksias.com

Με πολύ κακά ποσοστά στην επίθεση ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Ηλυσιακό με 7-12, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και πλέον η κατάκτηση μιας θέσης για την πρώτη 4αδα της Α2, φαντάζει πολύ δύσκολη.

Όπως ανέφερε και ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης μετά το παιχνίδι πλέον ο στόχος του ΟΦΗ είναι η 5η ή η 6η θέση, που του δίνει την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να μπει στην διαδικασία των πλέι-άουτ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος απο το προηγούμενο παιχνίδι, παρακολούθησε το παιχνίδι απο την κερκίδα και στον πάγκο κάθισε ο Γιώργος Σπαγουλάκης.

Οπως τόνισε ο Κώστας Φιτσανάκης “χάσαμε μια καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρας μας. Δυστυχώς έχουμε παίξει καλύτερα εκτός έδρας, απο ότι εντός έδρας. Πλέον συγκεντρωνόμαστε για τις θέσεις 5-6, αλλά και να παίξουμε καλύτερα”.

Να σημειωθεί ότι, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έφεραν από την Αγγλία για το παιχνίδι και τον Τηλέμαχο Πίσσα για να έχουν μια επιπλέον βοήθεια ….

Για τον ΟΦΗ ήταν κομβικό το δεύτερο 8λεπτο, όπου κόλλησε επιθετικά, αλλά δεν λειτούργησε και αμυντικά δεχόμενο ένα 1-7 απο τους φιλοξενούμενους.

Τα 8λεπτα: 3-2, 1-7, 3-2, 0-1.

ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Φυτάλης, Πίσσας, Πακιουφάκης, Κώστογλου 2, Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 1, Λεονταράκης, Λουλακάκης, Ζουράρης 2, Παπαδάκης, Κλήμος 2, Αρώνης, Πατούνας, Καπής.

Έχασαν και τα κορίτσια 

Την ήττα με 12-8 στην Αθήνα, απο την Ηλιούπολη, γνώρισαν τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, για την Α2 πολο.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, πάλεψαν το παιχνίδι, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 5-4, αλλά ένα κακό τριτο 8λεπτο, στο οποίο δέχθηκαν ένα 5-1 απο τις γηπεδούχες, τους κόστισε ουσιαστικά το παιχνίδι.

“Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ξένη παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 5-1, 2-3.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Διαπουλή, Κώστογλου Μαρία, Κώστογλου Ραφαηλία, Ασκερίδου, Παλληκαράκη 1, Ζερονιαν 2, Μανουσάκη, Γιανναράκη, Κοκκινάκη 3, Σαββάκη, Καραβού, Σολανάκη2 , Καλλέργη, Μεταξά, Αλεξανδρή.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button