Τρόπος Ζωής

Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός από τον θύτη παίζει ρόλο και το θύμα, πόσο δέχεται να είναι θύμα όσο δεν μιλάει – Galaksias Portal News

«Οι άνθρωποι πλέον έχουν αρχίσει να σκέφτονται και τη ζωή τους και την αξιοπρέπειά τους», λέει η Άννα Αδριανού.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε η Άννα Αδριανού. Η ηθοποιός απάντησε και για το κίνημα metoo.

Εκτός από πετυχημένες έχουν υπάρξει και άσχημες στιγμές στην καριέρα σας;

Οχι, γιατί δεν βλέπω πουθενά τίποτα άσχημο, γιατί είμαι άνθρωπος που έχει αποφασίσει να μην γκρινιάζει, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και να ξέρω ότι σε κάθε πράγμα έχω ευθύνη. Ηταν ο τρόπος που διάλεγα τις δουλειές μου, οπότε ήμουν συνειδητοποιημένη για τις επιλογές μου.

Λίγο καιρό μετά το metoo τα πράγματα στο θέατρο έχουν γίνει καλύτερα;

Υποθέτω και ελπίζω, ναι. Αυτή η ιστορία θέλει γενικότερα μια προσοχή. Παλαιότερα υπήρχαν πολύ περισσότερο από πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς και παρενοχλήσεις και κακές συμπεριφορές.

Απλώς τότε οι άνθρωποι δεν διαμαρτύρονταν, γιατί σκέφτονταν την καριέρα τους. Συνεπώς πλέον οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σκέφτονται και τη ζωή τους και την αξιοπρέπειά τους, και αυτό είναι καλό.

Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός από τον θύτη παίζει ρόλο και το θύμα, πόσο δέχεται να είναι θύμα όσο δεν μιλάει. Ότι βγήκαν άνθρωποι και μίλησαν δημόσια, ρίσκαραν να μη βρουν ξανά δουλειά, να εκτεθούν, και αυτό είναι πολύ καλό και θέλει θάρρος.

To άρθρο Άννα Αδριανού: Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός από τον θύτη παίζει ρόλο και το θύμα, πόσο δέχεται να είναι θύμα όσο δεν μιλάει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button