Επικαιρότητα

Ήττα στο τάι μπρέικ για τις Γυναίκες του ΟΦΗ στη Νίκαια – Galaksias.com

Πήραν τον πόντο τα κορίτσια του Νίκου Προύφα… 

Τα κορίτσια του ΟΦΗ ηττήθηκαν από τον Ιωνικό στην Αθήνα με 3-2 σετ στο ται-μπρέικ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αλλά τουλάχιστον πήραν τον ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν στην Α2 βόλεϊ Γυναικών.

Όπως οι Ανδρες, ηττήθηκαν από τον Άρη στο ται-μπρέικ  (2-3) στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για την Pre League Ανδρών, έτσι και τα κορίτσια γνώρισαν την ήττα με 3-2 από τον Ιωνικό, στην Αθήνα.Και οι δυο ομάδες του ΟΦΗ, αρκέστηκαν στον ένα βαθμό.

Τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, πήραν το πρώτο σετ με 24-26, ο Ιωνικός έκανε την ανατροπή και πήρε τα δυο επόμενα σετ (25-14, 25-11) για να προηγηθεί σε 2-1.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε παίρνοντας το τέταρτο σετ (16-25) για να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά στο ται-μπρέικ έμεινε πίσω με 7-1 και ο Ιωνικός πήρε το σετ με 15-7 και το παιχνίδι με 3-2.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΟΦΗ, υποδέχεται στο Κρητικό ντέρμπι της κατηγορίας, την ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας ανέφερε ότι “ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ιωνικός μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Κρατάμε τον ένα βαθμό και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, οι μετακινήσεις μας με το πλοίο είναι δύσκολη υπόθεση για αυτές γιατί είναι μικρά παιδιά αλλά συνεχίζουμε“.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα των κοριτσιών του ΟΦΗ στο βόλεϊ συμπαραστάθηκαν στο γήπεδο “Σελεπίτσαρι” της Νίκαιας, τόσο η Ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΦΗ, που βρέθηκε σε αγώνες στην Αθήνα για το πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης. 

Αυτή, ήταν πραγματικά, μια όμορφη στιγμή, για την μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Τα σετ: 24-26, 25-14, 25-11, 16-25, 15-7.

Διαιτητές: Μέκιος, Μαλκοπούλου.

ΟΦΗ (Προύφας): Αραμπατζή, Κοζωνάκη, Καλουτσάκη, Παπουλίδου, Φανιουδάκη Ελ, Μαριάτου, Φανιουδάκη Νικ, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Βυνιχάκη, Ζλατιλίδου, Πρινιωτάκη, Μπελενιώτη, Ματαλλιωτάκη.
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button