Τρόπος Ζωής

Όλα τα νεότερα για την υγεία της – «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή» – Galaksias Portal News

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη «ξεπέρασε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναρρώνει μετά την περιπέτεια της υγείας της. Την πολυαγαπημένη ηθοποιό και τραγουδίστρια επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δεν χαμπαριάζει. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Φρόντιζε τον εαυτό της και τη ζωή της και τους άλλους. Μακάρι να βγει και να ξεκινήσει ξανά τις βόλτες της», δήλωσε από την  πλευρά του ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 μίλησε και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος συνδέεται με μία φιλία ετών με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες παρουσίασε το «Πρωινό» του ANT1, όπου στενοί της φίλοι μίλησαν για την πορεία της υγείας της και τον τρόπο της ζωής της.

 

«Την επισκέφθηκα από την πρώτη μέρα της περιπέτειάς της. Χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όλα τα νεότερα για την υγεία της – «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button