Τρόπος Ζωής

Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδερφού του – «Από έναν μπάφο ξεκίνησε και πήγαμε στα σκληρά» – Galaksias Portal News

Ο Νάσος Γουμενίδης φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του από χρήση ναρκωτικών.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νάσος Γουμενίδης εξομολογήθηκε πώς βίωσε τη μοιραία σχέση του πρόωρα χαμένου αδερφού του με τα ναρκωτικά.

«Όταν μπαίνει ένα παιδί σε αυτήν την παραμύθα, έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι θα ξανακυλήσει. Όταν μπαίνει η παραμύθα στο κεφάλι σου μπαίνει μία κακή σκέψη ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς χωρίς τη χρήση και να λειτουργήσεις. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες: αυτός είναι ο αδερφός μου; Βλέπεις δύο διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί δεν έχεις επικοινωνία στις δύσκολες φάσεις και φτάνεις σε σημείο να παίξεις μέχρι και μπουνιές και εκεί όση γνώση και να έχεις έρχεσαι σε αδιέξοδο».

«Το δείγμα που φανέρωσε τη χρήση το διαπίστωσα εγώ. Θέλεις το δημοσιογραφικό μικρόβιο; Από ένα τσιγάρο το κατάλαβα. Από έναν μπάφο ξεκίνησε και πήγαμε στα σκληρά. Ανεβαίνουν τα σκαλιά της παραμύθας με γρήγορο ρυθμό. Φτάνουν σε έναν σημείο, να κοιμάται, να παθαίνει ανακοπή καρδιάς, να καλεί η μητέρα μου το ασθενοφόρο, να έχει φύγει από τη ζωή, να τον επαναφέρουν και μετά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης να παίζουμε την τελευταία πράξη του δράματος», πρόσθεσε ο Νάσος Γουμενίδης.

To άρθρο Νάσος Γουμενίδης: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδερφού του – «Από έναν μπάφο ξεκίνησε και πήγαμε στα σκληρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button