ΑθλητικάΕνημέρωση

Ουγγαρία – Ελλάδα Live Streaming ο ημιτελικός της εθνικής πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η εθνική πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Ντόχα. Παρακολουθήστε σε live streaming τη σπουδαία μάχη της γαλανόλευκης για την πρόκριση στον τελικό.

Η εθνική πόλο των γυναικών μπήκε στη ζώνη των μεταλλίων μετά τη νίκη επί της Ιταλίας και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισχυρής Ουγγαρίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό αλλά και ένα μετάλλιο.

Οι Μαγυάρες κατάφεραν να αποκλείσουν στα προημιτελικά την κάτοχο του τίτλου και πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία, είναι φυσικά μία πολύ δυνατή ομάδα και μία παραδοσιακή δύναμη με δύο χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (φιναλίστ το 2022 στη Βουδαπέστη, στην τελευταία μεγάλη επιτυχία τους).

Είναι όμως ταυτόχρονα η ομάδα την οποία η εθνική έχει νικήσει στα τελευταία δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με πιο πρόσφατο το 14-12 του Αϊντχόφεν, στις 5 Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση, πατώντας ΕΔΩ

Στον άλλο ημιτελικό, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 11-9 της Ισπανίας και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

To άρθρο Ουγγαρία – Ελλάδα Live Streaming ο ημιτελικός της εθνικής πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button