Τρόπος Ζωής

Δεν έχω κάνει πλαστικές – Η μπηχτή για τη Eurovision – Galaksias Portal News

Τη δική της απάντηση στα σχόλια πως έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις έδωσε η Καλομοίρα, που άφησε και… αιχμές για την ΕΡΤ όσον αφορά στη Eurovision.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια» είπε η Καλομοίρα μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε τι συζήτηση που έκανε με τα παιδιά της σχετικά με τα σχόλια που δέχεται.

«Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media.

Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω» είπε η Καλομοίρα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τη Eurovision και το τραγούδι Zari με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό.

«Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι.

Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο» ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα.

Παράλληλα, έριξε και μια… μπηχτή, για την ΕΡΤ για τη Eurovision και το αν θα ξαναπήγαινε. «Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου.

Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision.

 

Περίμενα για την Eurovision κι σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;».

To άρθρο Καλομοίρα: Δεν έχω κάνει πλαστικές – Η μπηχτή για τη Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button