Επικαιρότητα

«Η κοπέλα δεν είχε κέφι, αυτός δεν δούλευε, αυτή τον τάιζε» – Τι αποκαλύπτουν όσοι τους γνώριζαν (vid) – Galaksias.com

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας 39χρονος άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του και κάλεσε στη συνέχεια την Αστυνομία να παραδοθεί. Τι λένε οι γείτονες για το ζευγάρι

Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε κυνικά την δολοφονία της συντρόφου του. «Ελάτε, την σκότωσα», φαίνεται να είπε ο 39χρονος, έχοντας μόλις πυροβολήσει την 29χρονη φίλη του.

Στο Ηράκλειο Κρήτης η γειτονιά που έμενε το ζευγάρι έχει παγώσει από το άγριο έγκλημα. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γνώριζαν την άτυχη κοπέλα, φανερώνουν ότι το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρήσει μία αλλαγή τόσο στην συμπεριφορά της, όσο και στην εμφάνισή της.

«Όταν δεις ένα κοριτσάκι που το ήξερα, 30 χρονών, περιποιημένο… Τελευταία την είχα δει, είχε κακοπέσει, άρα δεν περνούσε καλά. Δεν είχε όρεξη», αναφέρουν.

Το ζευγάρι ζούσε στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας περίπου τον τελευταίο χρόνο. Στο διάστημα αυτό όπως λένε οι γείτονες οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί και αρκετές φορές έντονοι.

Οι τσακωμοί του ζευγαριού, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν σχεδόν καθημερινοί. Περιγράφουν ένα ζευγάρι χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές.

«Ένας ψηλός με τατουάζ με μία κοντούλα κοπέλα και περνούσαν από το σπίτι. Μου έκανε εντύπωση που κρατούσανε τσάντες με μπύρες συνέχεια, άδεια μπουκάλια, γεμάτα», λένε γείτονες.

Ο 39χρονος φαίνεται πως επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος. Πήρε ένα πυροβόλο όπλο και σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Είδαν τον 39χρονο να στέκεται πάνω από το άψυχο σώμα της κοπέλας του μέσα σε μία λίμνη αίματος. Είχε ομολογήσει ήδη την πράξη του, όταν κάλεσε ο ίδιος στο τμήμα.

Ο 39χρονος δράστης με καταγωγή από την Αλβανία είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για μικροποσότητα ναρκωτικών και υποθέσεις ξυλοδαρμών.

Όσοι γνώριζαν την 29χρονη λένε πως από τότε που γνώρισε τον 39χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο είχε αποτραβηχτεί από όλους.

«Δεν δούλευε, αυτή τον τάιζε. Ερχόταν στου ξαδέλφου μου το σπίτι και καθότανε και την έβλεπα και κουβεντιάζαμε, ήταν καλό κορίτσι, ήσυχο κοριτσάκι. Τώρα τελευταία που τον γνώρισε και αυτόν δεν είχε κέφι, φαινόταν στο πρόσωπό του το κοριτσάκι», λένε γείτονες.

Από την πλευρά του ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ήθελε να την σκοτώσει. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχαν έντονο καυγά και έβαλε το όπλο στο κεφάλι της για την εκφοβίσει. «Το έκανα για πλάκα», ισχυρίστηκε λίγο αργότερα στις Αρχές.

Τα αλβανικά Μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 39χρονου λίγες ώρες μετά από το άγριο έγκλημα και αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button