Υγεία & Διατροφή

Χωρίς Τσέριν και Μπακασέτα η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία – Galaksias Portal News

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (17/2, 20:30, Cosmote Sport 1) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να μπαίνει σε ένα μέρος της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός για ένα 20ήμερο. Δεδομένης της αποχής του, ωστόσο, επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής, όμως θα είναι 100% διαθέσιμος στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης (21/2) με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός για λόγους διαχείρισης έμεινε κι ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αϊτόρ, Ούγκο, Ακαϊντίν, Λημνιός και Βέρμπιτς, που δεν είχαν ταξιδέψει προ τριών ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό έκανε ο Τζούριτσιτς -ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα και για τη δική του επιστροφή- και θεραπεία οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμωρημένος χωρίς δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Μπακασέτας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button