ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια – Galaksias Portal News

«Ο κ. Μητσοτάκης με τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα περί σταθερότητας, ζητάει την ψήφο του λαού για να επηρεάζει – όπως λέει – τις αποφάσεις στην ΕΕ. Το ζήτημα, βέβαια, είναι ακριβώς αυτό, ότι πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα – από την ακρίβεια και την επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα μέχρι την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και το έγκλημα των Τεμπών – βρίσκεται η ίδια η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο κ. Μητσοτάκης υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του και καταλήγει:

«Σε αυτές τις εκλογές, λοιπόν, είναι κρίσιμο να εκφραστεί η λαϊκή αποδοκιμασία απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει μέσω κομμάτων που ‘αντιπολιτεύονται’ την κυβέρνηση Μητσοτάκη με σημαία την ευρωενωσιακή ‘κανονικότητα’, αλλά μέσα από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που είναι ο μόνος συνεπής αντίπαλος απέναντι σε αυτή τη ‘φυλακή των λαών’».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button