ΕνημέρωσηΟικονομία

Έρχονται άμεσα προκηρύξεις για 380 προσλήψεις οδηγών σε τρόλεϊ και θερμικά λεωφορεία – Galaksias Portal News

Προκηρύξεις για 180 + 200 προσλήψεις στην ΟΣΥ αναμένονται το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρθηκε σε εκδήλωση του Υπερταμείου με τις τρεις θυγατρικές του στον χώρο των συγκοινωνιών.

Οι δύο προκηρύξεις θα αφορούν σε θέσεις οδηγών και πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα. Το πλάνο αυτό των προσλήψεων «συνοδεύει» το συνολικό σχέδιο αναβάθμισης των υπηρεσιών των συγκοινωνιών, με εκατοντάδες νέα οχήματα να σχεδιάζεται να αποκτηθούν προσεχώς, υπαγορεύοντας έτσι και νέες ανάγκες σε ό,τι αφορά στο προσωπικό.

Όπως, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εκδήλωση του Υπερταμείου, χρειάζεται, και σε αυτόν τον τομέα, μεγαλύτερη ευελιξία, και είναι κάτι που προσδοκάται να αντιμετωπιστεί με το νέο νομοσχέδιο για την ΕΕΣΥΠ, και την δημιουργία πολλών «μικρών ΔΕΗ».

Μέσα από αυτό, άλλωστε, αναμένεται να αντιμετωπιστεί και ένα πρόβλημα που παρατηρείται έως τώρα στις συγκοινωνίες, όπου οι εταιρείες προσλαμβάνουν με συμβάσεις οδηγούς, τους εκπαιδεύουν, και με την λήξη της σύμβασης τους αυτοί απορροφούνται από την αγορά των ιδιωτικών εταιρειών, με αποτέλεσμα οι θυγατρικές του Υπερταμείου να βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση προσωπικού. 

To άρθρο Συγκοινωνίες: Έρχονται άμεσα προκηρύξεις για 380 προσλήψεις οδηγών σε τρόλεϊ και θερμικά λεωφορεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button