ΑθλητικάΕνημέρωση

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δώσουμε το 100% για το πρωτάθλημα» – Galaksias Portal News

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε MVP της Super League για τους μήνες Δεκέμβριο – Ιανουάριο, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει πως αυτός με τους συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν το 100% για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ πήρε τον τίτλο του MVP για τους Δεκέμβριο – Ιανουάριο στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Βούλγαρο επιθετικό μάλιστα να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι άπαντες εντός του ΠΑΟΚ πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουν με πάθος και κίνητρο, για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο.

Αναλυτικά τα λόγια του

Για το βραβείο:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτά τα βραβεία, τα οποία σου δίνουν δύναμη κι αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα σε πιέζουν να δουλέψεις περισσότερο και να γίνεσαι καλύτερος μέρα με την ημέρα.

Για μια ακόμα φορά θέλω να πω “ευχαριστώ” στους φιλάθλους. Παίζουμε ποδόσφαιρο για αυτούς, είναι πολύ σημαντικοί».

Για την παρουσία του τους μήνες Δεκέμβρη και Ιανουάριο:

«Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλοί μήνες για εμένα, γιατί σε αυτούς τους δύο μήνες άρχισα να αποδίδω καλά, να είμαι πιο δεμένος με την ομάδα. Ήταν πραγματικά δύο καλοί μήνες.

Αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν οι καλύτεροι μήνες στην καριέρα μου. Είχα και στο παρελθόν καλούς μήνες, που σκόραρα αρκετά κι έδινα ασίστ.

Αυτούς τους δύο μήνες έδειξα ότι άρχισα να έχω μεγαλύτερη επιδραστικότητα στην ομάδα και να γίνομαι καλύτερος στο πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια της σεζόν και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο πάθος, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Να παίξουμε το παιχνίδι, επειδή είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλά ποδόσφαιρο.

Να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και με κίνητρο, γιατί όταν κάποιος σηκώνει το τρόπαιο, είναι το καλύτερο συναίσθημα. Πρέπει όλοι να παλέψουμε για αυτό, να δώσουμε το 100% και το πιο σημαντικό, να το πιστέψουμε».

Τη φετινή σεζόν ο Ντεσπόντοφ μετρά 13 γκολ και 12 ασίστ σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για όλες τις διοργανώσεις.

To άρθρο Ντεσπόντοφ: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δώσουμε το 100% για το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button