Τρόπος Ζωής

Τον φίλησα, είναι μαριονέτα της Μέγκαν λέει η στρίπερ που απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι με γυμνές φωτογραφίες

Η Κόρι Ρόγιαλ η 52χρονη πρώην στρίπερ, μέλος του OnlyFans που απείλησε να φέρει στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από το διαβόητο πάρτι στο Λας Βέγκας, το 2012 προχωράει σε νέες αποκαλύψεις. 

«Έχω μερικές ωραίες φωτογραφίες του ολόγυμνου», δήλωσε η Ρόγιαλ. «Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχει δει ποτέ το κοινό και ο κόσμος θα σοκαριστεί» είπε επισημαίνοντας πως θα ανέβαζε τα επίμαχα καρέ με τον πρίγκιπα Χάρι στη συνδρομητική της σελίδα στο OnlyFans, από την οποία τελικά αποκλείστηκε. 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, η Ρόγιαλ μίλησε στη Mail Online και έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για τον πρίγκιπα: «Ήταν ανέμελος και διασκεδαστικός» είπε και επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν κάνει σεξ.

«Δεν υπήρχαν ευκαιρίες να προχωρήσει παραπέρα. Όταν οι άνδρες πίνουν, κατά την εμπειρία μου… δεν συμβαίνουν και πολλά…».

Στη συνέχεια, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η εικόνα του Χάρι σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τον 27χρονο που εκείνη γνώρισε εκείνο το βράδυ.

«Όταν έκανε πάρτι στο Βέγκας, όλοι τον αγαπούσαν» είπε. 

Τον παρομοίασε με «μαριονέτα της γυναίκας του»: «Είναι χειραγωγούμενος από τη Μέγκαν που κινεί τα νήματα, αφού του έχει ρουφήξει τελείως την όρεξη για διασκέδαση» είπε και συνέχισε: «Πλέον είναι σίγουρα βαρετός». 

Μπορεί λόγω των απειλών της να έχασε τον λογαριασμό της στο OnlyFans αλλά η Κάρι Ρόγιαλ τώρα σκέφτεται να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της και τους «ενδιαφέροντες πελάτες» της, και μέσα σε αυτό να συμπεριλάβει λεπτομέρειες για τη συνάντησή της με τον Χάρι.

«Έγραψα ένα βιβλίο και δεν αφορούσε μόνο τον Χάρι, αλλά εκείνη η νύχτα στο Βέγκας συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο» είπε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάρι Ρόγιαλ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Το 2022, έβγαλε σε δημοπρασία ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα που ισχυρίστηκε ότι ο Χάρι έσκισε κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους στο Λας Βέγκας, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες για τη φύση της σχέσης τους.

Η βραδιά στο Λας Βέγκας και το «γυμνό μπιλιάρδο»

Ο Χάρι πήγε στο Λας Βέγκας όταν ήταν 27 ετών για να ξεσκάσει πριν από το δεύτερο ταξίδι του στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της DailyMail, έπεσε πάνω στην Κάρι Ρόγιαλ μετά από μεθύσι και φιλήθηκαν, αφού την κάλεσε σε συνάντηση με άλλες στρίπερς αλλά και καλεσμένους σε μια σουίτα ξενοδοχείου. 

«Ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια του “γυμνού μπιλιάρδου”. Μπήκα σε ένα πάρτι που έβλεπα τον Χάρι να χάνει το παιχνίδι, και πηγαίνω να βρω στη σουίτα του υπνοδωματίου του. Είχα πιο πολύ θάρρος λόγω αλκοόλ και αυτός επίσης, και απλά τον φιλούσα λίγο» δήλωσε.

Η κίνησή της να απειλήσει ότι θα αποκαλύψει τις φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό, τις οποίες τράβηξε με το κινητό της, ήταν αποτέλεσμα του θυμού της, επειδή δεν αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά ούτε στο βιβλίο του «Spare».

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον από τη βασιλική οικογένεια. Ζω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα, αλλά δεν το ήθελα αυτό για τον εαυτό μου» είπε και συνέχισε:

«Ζούσα σίγουρα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και όταν γνώρισα τον Χάρι, ήμουν απλά εκεί για να διασκεδάσω και να περάσω καλά, και είχαμε αυτή τη στιγμή που θα θυμάμαι πάντα».

«Η Μέγκαν είναι χειριστική»

Για τη Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην στρίπερ δεν είχε να πει τίποτα καλό:

«Δεν σέβεται πραγματικά ότι είχε έναν τίτλο και ευθύνες. Είναι σίγουρα μια σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του. Σίγουρα μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα σε αυτόν και την οικογένειά του και τα καθήκοντά του και νομίζω ότι χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν» είπε. 

«Είναι χειριστική. Ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, αλλά χρησιμοποιεί τα ίδια μέσα ενημέρωσης που την “εκφόβισαν” για να προωθήσει τη φήμη της».

Πληροφορίες από Dailymail, Page Six

To άρθρο Τον φίλησα, είναι μαριονέτα της Μέγκαν λέει η στρίπερ που απειλεί τον πρίγκιπα Χάρι με γυμνές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button