Επικαιρότητα

Συνεχίζουν στην επόμενη φάση Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας – Galaksias.com

Μπάσκετ

Συνεχίζουν στην επόμενη φάση Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποίησαν Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας στην β΄φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσσού. 
Τα αγόρια του Γιώργου Μακράκη μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Έσπερου Κω (72-62), νίκησαν και τον Α.Ο. Πάρου με 87-52 και πήραν το εισιτήριο πρόκρισης από τον 5ο όμιλο για τον μονό αγώνα που οδηγεί στο Final-8 του Πανελληνίου. Αντίπαλος του Ηρακλείου από τον 6ο όμιλο θα είναι ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου ή ο Ήφαιστος Λήμνου. Αναλυτικά, η τελική βαθμολογία στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης: 1.Ο.Α.Α. Ηράκλειο 4 (2-0) , 2..Έσπερος Κω 3 (1-1) , 3.Α.Ο. Πάρου  2 (0-2).    

 

Σε ότι αφορά τα κορίτσια του Ανδρογέα, μετά τη νίκη επί της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου (61-38), κέρδισαν και τον Α.Ο. Πάρου με 72-51 για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μονό αγώνα που οδηγεί στο F-8. Οι αθλήτριες του Γιάννη Βισκαδουράκη είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους από το βόρειο Αιγαίο. Η τελική βαθμολογία:1.Ανδρογέας Ηρακλείου 4 (2-0) , 2.Ε.Α. Καλύμνου 3 (1-1), 3.Α.Ο. Πάρου  2 (0-2) .    

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button