ΕνημέρωσηΟικονομία

«Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι» – Galaksias Portal News

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα μπορέσει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη (7/3) στο Ζάγκρεμπ και θα πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς. Η πρωταθλήτρια Κροατίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας (Πέμπτη 14/3, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας ως… μαξιλαράκι ασφαλείας το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο τεχνικός της Ντιναμό, που έδωσε το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Γιόζιπ Μίσιτς, είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Έχουμε τους ίδιους παίκτες μαζί μας. Η σύνθεση είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά και θεωρούμε ότι αυτό είναι κάτι που αποδίδει. Σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντική η προετοιμασία σε πνευματικό επίπεδο. Οι πιο έμπειροι είναι δίπλα στους πιο νεαρούς παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Γιακίροβιτς επεσήμανε πως η ομάδα του είναι… πανέτοιμη για όλα: «Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε την κατοχή, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και δε συγχωρούνται τα λάθη».

Κατέληξε σχολιάζοντας και τα όσα συνέβησαν στο 2-0 του «Μάκσιμιρ»: «Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς καλοί ή αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ένας δυνατός παίκτης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του».

Από την πλευρά του, ο Μίσιτς, που επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2019 ως το καλοκαίρι του 2020, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο που επιστρέφω εδώ, έχω κατακτήσει έναν τίτλο εδώ. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές. Έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά. Αυτό που έχω πει στους συμπαίκτες αφορά το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Χρειάζεται προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά και μετά θα είναι όλα πιο εύκολα. Η Τούμπα, όπως και το ‘’Μάκσιμιρ’’, είναι μεν παλιό γήπεδο αλλά γεμάτο δημιουργείται μια φανταστική ατμόσφαιρα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος Κροάτης μέσος κατέληξε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να φτάσει στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, λέγοντας: «Το προβάδισμα δύο τερμάτων που έχουμε φαίνεται ωραίο, αλλά μπορεί να χαθεί και εύκολα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σαφώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει πολύ καλύτερα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή και την μπάλα στα πόδια μας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button