Τρόπος Ζωής

«Δεν έχω σχόλιο» – Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου μετά την κατάθεσή της στη δίκη Κωστόπουλου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η προ ημερών κατάθεση της Κατερίνας Διδασκάλου κατά του Κώστα Κωστόπουλου, στη δίκη για την καταγγελία περί βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου από τον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού».

Η Κατερίνα Διδασκάλου, ρωτήθηκε σήμερα (08.04.2024) από δημοσιογράφο της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, να σχολιάσει τα όσα είπε στο δικαστήριο κατά του σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αυτά πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social. Ό,τι συμβαίνει. Αυτό έχω να πω» είπε αρχικά και κατέληξε: «Δεν έχω σχόλιο για το πώς είναι να κρατάει κάποιος κάτι τέτοιο, τόσα χρόνια μέσα του. Αφήστε το σας παρακαλώ».

Η Κατερίνα Διδασκάλου περιέγραψε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο, πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» στη σειρά «Έρωτας». Όπως είπε κάποια στιγμή ο ίδιος μπήκε στο καμαρίνι της και της είπε ότι τον «κα@@@νει πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα “τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω”. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου.

Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» περιέγραψε η ηθοποιός.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

To άρθρο «Δεν έχω σχόλιο» – Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου μετά την κατάθεσή της στη δίκη Κωστόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button