Επικαιρότητα

Έντονη η ανησυχία των Κρητικών για τη συνήθεια που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

«Εμπόλεμη ζώνη» βάπτιση στο Μαλεβίζι: Έντονη η ανησυχία των Κρητικών για τη συνήθεια που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα (vid)

Τον τρόμο έσπειρε καταιγισμός από σφαίρες σε βάφτιση στο ορεινό Μαλεβίζι, που ευτυχώς δεν οδήγησε σε τραυματισμό. Οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο πατέρα του παιδιού που βαφτίστηκε, και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο εκ νέου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Την ίδια ώρα, πολίτες εκφράζουν την ανησυχία τους για αυτή τη συνήθεια που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, και έχει καταλήξει στο παρελθόν ακόμα και σε τραγωδία

  • Έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες μπροστά σε ανήλικα παιδιά
  • Ανησυχούν οι πολίτες για μία μάστιγα που έχει γίνει κοινωνικό πρόβλημα στην Κρήτη
  • Χειροπέδες στον πατέρα του παιδιού και στον ιδιοκτήτη του κέντρου
  • Αφέθηκε ελεύθερος ο 35χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού

Μετέτρεψαν την βάφτιση σε εμπόλεμη ζώνη… Τρόμο προκάλεσε βροχή από χιλιάδες σφαίρες που έπεσε σε βάπτιση στο ορεινό Μαλεβίζι, ενώ οι εικόνες με τους κάλυκες στο έδαφος θυμίζουν πεδίο μάχης. Το συμβάν στο οποίο ήταν μάρτυρες και ανήλικα παιδιά, ευτυχώς δεν οδήγησε σε τραυματισμό. Σύμφωνα πληροφορίες, έπεσαν πάνω από 3.000 σφαίρες, με καλάσνικοφ και πιστόλια, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι σφαίρες ήταν πάνω από 1.000.

Οι αρχές κλήθηκαν στο κέντρο διασκέδασης και πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο πατέρα του παιδιού που βαφτίστηκε, αλλά και στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι δυο τους, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, με τον 35χρονο ιδιοκτήτη να αφήνεται ελεύθερος, ενώ ο πατέρας συνελήφθη.

Ο προβληματισμός στη τοπική κοινωνία είναι διάχυτος, με πολίτες να εκφράζουν την ανησυχία τους για αυτή τη συνήθεια που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, και έχει καταλήξει στο παρελθόν ακόμα και σε τραγωδία.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 55χρονου ποινική δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button