Επικαιρότητα

«Ο Δέλλας  μπορεί να βάλει ξανά τον ΟΦΗ στις… ράγες» – Galaksias.com

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Super League, που να γνωρίζει πολύ καλά τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και τι εστί ΟΦΗ, είναι αναμφισβήτητα ο Μάκης Μπελεβώνης.

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναιτωλικού σήμερα, είχε στενή συνεργασία με το νέο προπονητή των Κρητικών και στις δύο θητείες του στο Αγρίνιο, ενώ γνωστή είναι η διαδρομή του ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για μια 5ετία (με 152 συμμετοχές στο σύνολο).

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος μίλησε για το προφίλ του προπονητή Δέλλα όπως τον έζησε ο ίδιος από… μέσα, τονίζοντας ότι έχει την προσωπικότητα και την ικανότητα να βάλει ξανά τον ΟΦΗ «στις… ράγες».

«Αρχικά μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό και αξιόλογο άνθρωπο. Ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής, που δουλεύει στο 100%. Ένας κύριος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Θεωρώ ότι θα βάλει ξανά τον ΟΦΗ στις… ράγες και όλα θα πάνε καλά. Εμείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Δέλλα και την παρουσία του στην ομάδα και εκτιμούμε αφάνταστα όσα πρόσφερε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε αναλύοντας περισσότερο τους λόγους: «Ο σεβασμός που εμπνέει στους παίκτες είναι το Α και το Ω. Το κύρος που είχε ως ποδοσφαιριστής τον συνοδεύει και στην προπονητική διαδρομή, ενώ καταφέρνει να πάρει από τους παίκτες το 100%».

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των ομάδων του Δέλλα επισήμανε: «Η αγωνιστική προσέγγιση βασίζεται σε κάποιες συγκεκριμένες αρχές. Θέλει η ομάδα του να έχει τη μπάλα στα πόδια, να επιβάλλει το ρυθμό της και να διαθέτει στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου».

Κλείνοντας, στάθηκε στην ισχυρή προσωπικότητα του έμπειρου τεχνικού: «Ο Δέλλας ταιριάζει σε προφίλ ομάδων με κόσμο, όπως ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός. Αντέχει την πίεση. Έχει περάσει από κορυφαία club, ενώ διαθέτει και μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button