Τρόπος Ζωής

Όταν γέννησα, πέρασα μια εφηβεία και μου βγήκε μια έντονη αντίδραση – Galaksias Portal News

«Αμφισβητούσα τους πάντες, ήθελα να επιλέγω μόνο εγώ τι θα κάνω με την κόρη μου» θυμάται η Όλγα Λαφαζάνη.

Για όσα αντιμετώπισε στον χώρο της τηλεόραση αλλά και την εφηβεία στα… 30 μίλησε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Λαφαζάνη όταν συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (23.03.2024), στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μπαμπα-δες” στην ΕΡΤ. 

«Περνάς από διάφορα στάδια όταν συναντάς δυσκολίες στη δουλειά. Δηλαδή τον πρώτο καιρό μπορεί να έκλαιγα και να στεναχωριόμουν. Έχω παραιτηθεί από δουλειά, έχω φύγει αλλά πλέον νομίζω ότι είμαι πολύ δυνατή σε αυτό το κομμάτι και δεν το αφήνω να περάσει έτσι.

Παλιά δεν μιλούσα, τώρα όμως μιλάω» εξομολογήθηκε, αρχικά, η όμορφη παρουσιάστρια.

«Ο Νίκος είναι υπερπροσατευτικός με τα παιδιά μας αλλά δεν το δείχνει τόσο πολύ. Δηλαδή εγώ θα ανησυχήσω, εκείνος θα ανησυχήσει αλλά δεν θα το μεταφέρει στα παιδιά. Οπότε νομίζω πως είναι μια καλύτερη τακτική αυτή».

«Δεν είχα καθόλου άγρια εφηβεία. Την εφηβεία μου την πέρασα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα. Στην εφηβεία μου ήμουν ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, πάρα πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος και οι γονείς μου μού είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Τους παρακαλούσα να μου πουν μια ώρα για να γυρίσω στο σπίτι γιατί όλοι οι φίλοι μου είχαν έναν περιορισμό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Όλγα Λαφαζάνη.

   

«Στα 29 μου, όταν γέννησα, εκεί μπορώ να πω πως πέρασα μια εφηβεία και μου βγήκε μια έντονη αντίδραση. Αμφισβητούσα τους πάντες, ήθελα να επιλέγω μόνο εγώ τι θα κάνω με την Αλεξάνδρα, δεν είχα εύκολα εμπιστοσύνη και γενικότερα ήμουν πολύ αντιδραστική».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button