Τρόπος Ζωής

Πέθανε η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών – Galaksias Portal News

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες (03.04.2024) η Λαβίνια Σταθάκη, γνωστή fashion blogger. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μητέρα τριών παιδιών και πολύ επιτυχημένη στο χώρο της μόδας. Η γνωστή fashion blogger αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η κηδεία της, όπως αναφέρεται στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο instagram, θα γίνει την Παρασκευή. 

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη.

Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη στο άκουσμα των θλιβερών νέων μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους, συνοδευόμενη από το παρακάτω μήνυμα:

«Με τη Λαβίνια Σταθάκη μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον… από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό.

Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή…

Μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας».

Η Λαβίνια Σταθάκη είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η μόδα.

Φτιάχνοντας το δικό της blog, Drums of Fashion, αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.

To άρθρο Πέθανε η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button