Τρόπος Ζωής

Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα

Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του σόου J2US.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα, με τα επόμενα 24ωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο γνωστός ερμηνευτής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα την ώρα που έκανε πρόβα με την Τραϊάνα Ανανία για την εμφάνισή τους στο J2US.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα δηλώνει, ότι υπάρχει μία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και αναμένουν το πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα τα οποία είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Η είδηση ξάφνιασε και ανησύχησε τους συνεργάτες, τους συγγενείς και τους θαυμαστές του ερμηνευτή. Όπως δήλωσε η σύζυγος και η μητέρα του Δημήτρη Κόκοτα, ο ίδιος δεν είχε κάποιο θέμα υγείας που να δικαιολογεί την κατάσταση του.

 

To άρθρο Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button