ΕνημέρωσηΠολιτική

Η UEFA συζητά μια μεγάλη αλλαγή – Galaksias Portal News

Αυτό το καλοκαίρι, το Euro θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Το τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία, θα μπορούσε να υποστεί τροποποιήσεις, ιδιαίτερα στην προσέγγιση με τις λίστες των εθνικών αποστολών.

Κατά τη συνάντηση της Δευτέρας με τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση, η UEFA άκουσε τα αιτήματα ορισμένων ομοσπονδιακών τεχνικών που θέλουν η λίστα να περιλαμβάνει 26 παίκτες (αντί για 23) όπως στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, και απάντησε ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το αίτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι θετικές συζητήσεις τόνισαν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των προπονητών, με κάποιους να εκφράζουν την επιθυμία να αυξήσουν το μέγεθος της ομάδας, προκειμένου να έχουν περισσότερες επιλογές για να αντιμετωπίσουν την απειλή τραυματισμού και τις έντονες σωματικές απαιτήσεις που επιβάλλονται στους παίκτες», ανέφερε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

«Η UEFA λάβει γνώση των διαφορετικών απόψεων που εκφράστηκαν και η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες», συνέχισε η ευρωπαϊκή αρχή στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η απάντηση θα δοθεί απάντηση πριν από τις 22 Μαΐου, ημερομηνία της επόμενης εκτελεστικής επιτροπής, γνωρίζοντας ότι η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button