Τρόπος Ζωής

Σε πελάγη ευτυχίας η Ευαγγελία Αραβανή – Περιμένει αγοράκι – Galaksias Portal News

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η Ευαγγελία Αραβανή, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όπως πρώτο αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το TLIFE, η Ευαγγελία Αραβανή είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό εδώ και έναν χρόνο, ενώ και οι δύο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα, Σάββατο (03.02.24) το ένθετο Secret, και η Σπυριδούλα Τριάντου, η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει αγοράκι. Να θυμίσουμε ότι ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι σχεδιάζει μάλιστα να παντρευτεί μετά τη γέννηση του παιδιού του, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ υπάρχουν σκέψεις ο γάμος να γίνει στον Πόρο. Εκεί μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται να ετοιμάζει να διοργανώσει και μια prive δεξίωση το καλοκαίρι του 2024 για τους φίλους του. Πρόκειται άλλωστε για ένα μέρος όπου περνάνε πολύ χρόνο, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης.

To άρθρο Σε πελάγη ευτυχίας η Ευαγγελία Αραβανή – Περιμένει αγοράκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button