Επικαιρότητα

Της… σύλληψης χθες στην Καρδίτσα – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα – Galaksias.com

Συνελήφθησαν, χθες Σάββατο το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο Έλληνες άνδρες, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός, και να κατέχουν από κοινού δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων.

Και πάλι στην Καρδίτσα συνελήφθη, χθες Σάββατο το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας Έλληνας άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη (σοκολάτα), βάρους -0,6- γραμμαρίων και δύο τσιγάρα μείγματος κάνναβης και καπνού, συνολικού βάρους -1,6- γραμμαρίων.

Και τέλος στην ίδια πόλη ξανά συνελήφθη, χθες Σάββατο το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένα Έλληνας άνδρας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του, και να έχει θέσει σε λειτουργία στον εσωτερικό χώρο καταστήματος ζωντανή μουσική, με ηχεία και ενισχυτή, μεταδίδοντας μουσική στους χώρους του καταστήματος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button