Επικαιρότητα

Στενεύουν τα περιθώρια για τον ΑΟ Πυλίου! – Galaksias.com

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο ΑΟ Πυλίου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική από τον Παιναιγιάλειο με 1-2. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν διότι χάθηκε και άλλο πολύτιμό έδαφος για τους Κώους προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά ο Χάρης Μπριλάκης ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Και 15 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η ομάδα του Νίκου Μανούρα πήρε εκ νέου προβάδισμα. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Στέφανου Χατζησεβαστού θα αγωνιστεί εκ νέου εντός έδρας με την ΑΕ Μυκόνου.

Το παιχνίδι:

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορίας της μπάλας και προηγήθηκαν πρώτοι. Στο 40′ ο Κίτος έκανε την διαγώνια μπαλιά και ο Φωκιάδης με πλάσε άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 61′ ήρθε η ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Ο Δρόσος ανατράπηκε από τον Λουκά, την έκτέλεση ανέλαβε ο Μπριλάκης και έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και πήραν εκ νέου τα ηνία του αγώνα. Στο 75ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνα του ΑΟ Πυλίου ο Μακρής και ο Λιάτος συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Καζέλης του είπε «όχι». Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ νίκησε τον πορτιέρο των Κώων για το 1-2.

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ : Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καζέλης, Συντιχάκης (88’ Καρακούσης), Τζανουλίνος, Μπριλάκης (74’ λ.τ. Παπαναστασίου), Εσαλέ (83’ Δημακάκος), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Τσιτσεκίδης (46’ Δρόσος), Μεντής, Χατζηνικολάου (83’ Αλιμερκάι), Χατζηβασίλης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Νίκος Μανούρας : Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδη, Κίτος (68’ λ.τ. Φλώρος), Μακρής, Πίσπας (74’ Τρέσα), Σανδραβέλης, Λουκάς, Βασίλτσης (68’ Λιάτος)

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button