Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο ληστής με την χατζάρα που έδιωξε η ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ με «ρόπαλο» και φωνές

Ένας 39χρονος άνδρας, γνώριμος των αρχών είναι ο ληστής ο οποίος μπούκαρε σε μίνι μάρκετ κρατώντας «χατζάρα»

Γνώριμος των αρχών είναι ο ληστής που τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2) απέτρεψε η κυρία Μάρω από το να ληστέψει το μίνι μάρκετ του γιού της. Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, καθώς και για την συγκεκριμένη απόπειρα ληστείας στο Ηράκλειο. Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικά μηχανήματα, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (22.02.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τις οποίες διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Πιο αναλυτικά χθες (21.02.2024) τα ξημερώματα άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού σε βάρος της ημεδαπής ιδιοκτήτριας επιχείρησης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος χωρίς αποτέλεσμα, και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την παραπάνω απόπειρα ληστείας ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι από την 13/02/2024 διέπραξε επιπλέον, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα και συγκεκριμένα αφαίρεσε δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα, χρηματικό ποσό συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ηχοσύστημα, εργαλεία και τρόφιμα.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν κλαπέν κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και μία από τις αφαιρεθείσες μοτοσυκλέτες, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button