ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης καταγγέλλοντας τον Βασίλη Στίγκα – Galaksias Portal News

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής των Σπαρτιατών, Διονύσης Βαλτογιάννης. Όπως αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης που απέστειλε στον κ. Τασιούλα η παραγγελία από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρους ίδιου και των συναδέλφων του, διαμορφώνει συνθήκες όπου «είναι αδύνατον να παραμείνω στην ΚΟ Σπαρτιάτες υπό την ηγεσία του προέδρου κ. Στίγκα, ο οποίος μετά τις ανέρειστες και ανυπόστατες καταγγελίες του, κατέστη επί της ουσίας η αφορμή της ποινικής μου δίωξης».

Πρόκειται για την τρίτη ανεξαρτητοποίηση μετά την ποινική δίωξη από τον Άρειο Πάγο σε βάρος των 11 βουλευτών του κόμματος – εκτός του προέδρου Βασίλη Στίγκα – για εξαπάτηση των εκλογέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως τώρα έχουν παραιτηθεί συνολικά πέντε βουλευτές από την κοινοβουλευτική ομάδα, και πλέον οι ανεξάρτητοι βουλευτές στη Βουλή αριθμούν τους 8 ενώ 7 παραμένουν στην Κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών».

Υπενθυμίζεται ότι βάση του Κανονισμού της Βουλής, χρειάζεται να παραμείνουν 5 βουλευτές εντός της ομάδας. Αν παραιτηθούν περισσότεροι από 5 βουλευτές τότε η κοινοβουλευτική ομάδα διαλύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button