ΑθλητικάΕνημέρωση

«Το περιστατικό που είδε όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή» – Galaksias Portal News

Ο Κώστας Καραπαπάς αντέδρασε για το γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δεν κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή μετά το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε στο φινάλε του αγώνα της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ματίας Αλμέιδα βγήκε εκτός εαυτού μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έπιασε από τον λαιμό έναν άνθρωπο, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεσαν πάνω του για να τον ηρεμήσουν.

Ο αθλητικός δικαστής δεν κάλεσε τον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης στην απολογία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την απόφαση, ενώ κατήγγειλε τον παρατηρητή κ. Γύλλο για το γεγονός ότι δεν έχει γραφτεί το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στο instasgram:

«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός είπα στα αποδυτήρια ‘την Σούπερ Λίγκα μας μέσα, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής κ. Γύλλος το έγραψε στην έκθεσή του και γι’ αυτό με τιμώρησαν για τρεις μήνες! Πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή Γύλλο αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο.

Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ! Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο Γύλλος, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα!

Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας»

To άρθρο Καραπαπάς για Αλμέιδα: «Το περιστατικό που είδε όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button