ΕνημέρωσηΠολιτική

Η λύση δεν είναι να πάρουμε το κεφάλι ενός υπουργού – Galaksias Portal News

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία υποκρύπτει υποκρισία, ιδίως από ένα κόμμα που μετέτρεψε τις ποινές για την ανθρωποκτονία ή ισόβια ή έως 15 χρόνια. Και ενώ το έχεις κάνει αυτό και δεν έχεις πει ένα συγγνώμη στον κόσμο, κάνεις προτάσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ο οποίος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για την υπόθεση των Αγίων Αναργύρων

«Η κυβέρνηση έχει αυστηροποιήσει τις προβλεπόμενες ποινές, τι προτείνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης; τη θανατική ποινή; Δε θα μπούμε σε συζήτηση για τη θανατική ποινή. Η αυστηροποίηση των ποινών δεν αρκεί από μόνη της και δε λύνει κάποιο πρόβλημα, δεν έχουμε τέτοιες αυταπάτες. Η κυβέρνηση έχει μιλήσει για βελτίωση στο μέτωπο της ανομίας, έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών με στόχο να μειωθεί η ένταση των συγκεκριμένων φαινομένων, το να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτε το θεωρώ μηδενιστικό», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στις  ερωτήσεις για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Σε ό,τι αφορά αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι η λύση είναι να πάρουμε πολιτικά το κεφάλι ενός υπουργού. Ο κ. Χρυσοχοίδης έχει να επιδείξει μετρήσιμο έργο και αναμένουμε να κάνει ακόμα περισσότερα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button