Τρόπος Ζωής

Ο Διαμαντής Καραναστάσης «απαντά» στις φήμες χωρισμού από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Με μια σειρά από stories στο Instagram, ο Διαμαντής Καραναστάσης διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τις τελευταίες μέρες είχαν «φουντώσει» οι φήμες πως ο Διαμαντής Καραναστάσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαν τραβήξει δρόμους χωριστούς. Και αυτό γιατί κάποιοι ανέφεραν ότι δεν βρισκόταν στα έδρανα του κόμματος σε συνεδριάσεις της Βουλής.

Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέβασε ένα story στο οποίο έγραψε: «Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του (σ.σ. αναφορά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου), γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους».

Παράλληλα, ανέβασε και μια σειρά από φωτογραφίες που τον δείχνουν στα έδρανα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση ή σε συνεδριάσεις της Ολομέλειας.

Σημείωσε δε ότι έλειψε μόνο μια μέρα που ήταν βαριά άρρωστος και είχε ενημερώσει για την απουσία του τον πρόεδρο της Βουλής.

Δεν έκανε καμία ευθεία αναφορά στις φήμες χωρισμού αλλά έμμεσα με όσα ανέβασε ο Διαμαντής Καραναστάσης επιχείρησε να διαψεύσει τις φήμες πως χώρισε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

To άρθρο Ο Διαμαντής Καραναστάσης «απαντά» στις φήμες χωρισμού από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button