ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δύσκολη η έξοδος στο Champions League» – Galaksias Portal News

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, δήλωσε ότι είναι αρκετά ρεαλιστής για να γνωρίζει ότι η εξασφάλιση μιας θέσης στο Champions League της επόμενης σεζόν θα είναι δύσκολη, καθώς η ομάδα του βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από την τέταρτη προνομιούχο θέση.

Η Γιουνάιτεντ, που είναι έκτη στην Premier League, έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα από την τέταρτη Άστον Βίλα και θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς στην αναμέτρηση με την Τσέλσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την Τότεναμ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση με διαφορά εννέα βαθμών, η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει δύσκολο έργο στην διεκδίκηση μιας θέσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

«Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν είμαστε σε καλή θέση», είπε ο Τεν Χαγκ. «Αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτό είναι το πρότυπο που έχουμε εδώ… Πρέπει να προλάβουμε. Αλλά ξέρω επίσης ότι είχαμε πολλά προβλήματα, οπότε είμαι ρεαλιστής.

Σε μια διοργάνωση που είναι τόσο ανταγωνιστική και οι ομάδες είναι τόσο κοντά μεταξύ τους όσον αφορά τη δυναμικότητα, τότε χρειάζεται οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για να δημιουργήσουν μια συνεπή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button