Τρόπος Ζωής

Η αγωνία τους είναι να τους μάθει ο μανάβης – Galaksias Portal News

«Οι ηθοποιοί της δικής μου γενιάς δεν μπήκαμε στο θέατρο για να γίνουμε γνωστοί», λέει ο Χάρης Σώζος, που σχολιάζει τους… influencers αλλά και το πρόωρο τέλος της σειράς «Μετά τη φωτιά» όπου πρωταγωνιστούσε.

Ύστερα από το «κόψιμο» της σειράς «Μετά τη φωτιά», ο Χάρης Σώζος πρωταγωνιστεί στο «Σαν ψέμα», που έκανε πρεμιέρα στο Open. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Mytv για τη νέα του δουλειά και την καριέρα του.

Δεν μπορώ να μη ρωτήσω και για τη σειρά «Μετά τη φωτιά», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

Όχι, δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια εξέλιξη. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα μεταξύ του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής, αυτό και μόνο γνωρίζω. Δεν γνωρίζω τι έγινε ακριβώς, εκείνο που ξέρω είναι ότι ολοκλήρωσα 40 επεισόδια ως χαρακτήρας και το σίριαλ σταμάτησε στα 24. Είναι μια στενάχωρη κατάσταση, πραγματικά. Το «Μετά τη φωτιά» ήταν μια πάρα πολύ ωραία σειρά, που δεν σταμάτησε γιατί δεν πήγαινε καλά, αλλά επειδή υπήρξαν άλλα προβλήματα.

Αισθάνεστε ικανοποιημένος με την καριέρα σας;

Βέβαια, νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά και πάρα πολύ τυχερός. Βέβαια, η τύχη μόνο δεν αρκεί, χρειάζεται και πολλή δουλειά, στόχο, προσήλωση και πραγματική αγάπη για αυτό που κάνεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι ηθοποιοί της δικής μου γενιάς δεν μπήκαμε στο θέατρο για να γίνουμε γνωστοί, αλλά για να υπηρετήσουμε την τέχνη. Αυτό πιστεύω ότι κάνω μέχρι σήμερα.

Στις μέρες μας, πολλοί ονειρεύονται να γίνουν γνωστοί και παίζουν σε σειρές χωρίς να είναι καν ηθοποιοί…

Το ξέρω πολύ καλά. Έχω δουλέψει και σε δραματικές σχολές και έχω δει παιδάκια που η αγωνία τους είναι να τους μάθει ο μπακάλης, ο μανάβης τους και να τους βλέπουν στον δρόμο και να τους αναγνωρίζουν. Η δική μου γενιά ξεκίνησε με άλλες προοπτικές και με οδηγό την αγάπη μας για το θέατρο. Τώρα, όλοι πρέπει να βγουν στη τηλεόραση να γίνουν γνωστοί. Είναι τα σημεία των καιρών, ζούμε στην εποχή των influencer.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button