Τρόπος Ζωής

Όσα περιγράφει, δεν ισχύουν – Galaksias Portal News

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε τους λόγους της ρήξης με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Τα όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, δεν έμειναν αναπάντητα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Άντζελα Δημητρίου έκανε αναφορά σε οικονομική καταπίεση και εκμετάλλευση, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στις ΗΠΑ, ο γαμπρός της Φώτης Λώσης, της απαγόρευσε να δώσει 11 δολάρια για να αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, ενώ εμμέσως είπε ότι η Όλγα Κιουρτσάκη της ζητούσε χρήματα και πως εκείνη τους συντηρούσε οικονομικά.

Η πλευρά Όλγας Κιουρτσάκη – Φώτη Λώση, μέσω της δικηγόρου τους, Αλεξάνδρας Μακρή η οποία μίλησε στο Happy Day, αρνούνται πως τα πράγματα είναι όπως τα λέει η Άντζελα Δημητρίου.

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική, όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικότητα τα παιδιά της ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Μάλιστα ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση πριν λίγα χρόνια – μέχρι το 2019-2020 – η οποία ήταν κερδοφόρα και ασχολούταν πολύ σοβαρά με αυτήν», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή.

«Παρ’ όλα αυτά κατ’ απαίτηση της κυρίας Δημητρίου αποσύρθηκε από την ιδιωτική του επιχείρηση για να στηρίξει και τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού έτσι ήθελε προσωπικά η κυρία Άντζελα Δημητρίου έτσι συνέβη.

Από ‘κει και πέρα όλα αυτά τα περί στέρησης νερού και δίψας, καταλαβαίνετε ότι είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να σχολιάσω, είναι καθ’ υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη και η παραγωγή, για τις συναυλίες και τις περιοδείες στο εξωτερικό. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό», σημείωσε η γνωστή δικηγόρος.

«Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Άλλαξε συμπεριφορά η κυρία Άντζελα Δημητρίου απέναντί τους, το αντιλήφθηκαν και έφυγαν από την Αμερική, γιατί είχαν αφήσει κι ένα μωρό παιδί στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου.

Είναι ανυπολόγιστη θυσία για έναν γονέα να αφήνει το 2 μηνών βρέφος για να φύγει στην Αμερική», κατέληξε η δικηγόρος του ζευγαριού.

   

«Όταν μεγαλώνει όμως ένα παιδί, κοιτάει να βρει το δρόμο του, δεν μπορεί να είναι γαντζωμένο στη μάνα του. Εγώ δεν μπορώ να πάω στη δική μου μάνα και να της πω: “δώσε μου λεφτά, γιατί δεν πάει καλά η δουλειά μου”. Θα αισθανθώ άχρηστη, ότι πεθαίνω. Εγώ πάλεψα τόσα χρόνια για να κάνω ένα όνομα», ανέφερε μετά άλλων η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ.

   

«Το “Άντζελα Δημητρίου” μου ανήκει, δεν είναι ούτε της κυρίας Καπώνη (μάνατζερ), ούτε του γαμπρού μου, ούτε της κόρης μου».

To άρθρο Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης απαντούν στην Άντζελα Δημητρίου: Όσα περιγράφει, δεν ισχύουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button