ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές – Galaksias Portal News

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την απόφασή της να κατέβει στις προσεχείς ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τη Δευτέρα (15/04/2024) η Ελεονώρα Μελέτη ανακοινώθηκε και επίσημα ως υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές τονίζοντας πως « η πρόταση έγινε αρκετά αργά και δεν είχα τον χρόνο να υπεραναλύσω, όπως κάνω συνήθως. Λειτούργησα με το συναίσθημα. Μίλησα με δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου.

Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είχα τη στήριξη και των δύο. Τα κριτήρια που με έκαναν να δεχτώ ήταν δύο. Το ένα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μου εμπνέει εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας.

Τηρεί τις προδιαγραφές για το πώς θέλω εγώ να διαχειρίζεται τις κρίσεις και να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Είμαι ένας άνθρωπος που ταυτίζεται με τις πεποιθήσεις του κόμματος. Θα μπορούσα να πω πως είναι οικογενειακή παράδοση αλλά όχι χωρίς λόγο γιατί γενικά αμφισβητώ».

Ακόμη ξεκαθάρισε πως δεν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής επειδή η εκπομπή της δεν θα συνεχιζόταν την ερχόμενη χρονιά, όπως είχε γραφτεί.

«Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές. Έγινε λόγω της ατζέντας που μου δόθηκε και μάλιστα από προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού. Υπάρχουν θέματα που θέλει να τεθούν στην Ευρωβουλή, όπως η θέση της γυναίκας. Νιώθω αυτοπεποίθηση με αυτήν την ατζέντα. Έχω βιώσει τον ανταγωνισμό και την ανισότητα. Το επάγγελμά μου με έχει βοηθήσει να βιώσω πράγματα που πρέπει να καταπολεμηθούν, όπως ο σεξισμός, η υποτίμηση, η λεκτική βία. Τα έχω ζήσει, τα έχω καταπολεμήσει και ξέρω τί πρέπει να γίνει».

«Δεν έχω οραματιστεί να κάνω πολιτική καριέρα αλλά μου δόθηκε μια ευκαιρία που με ενδιέφερε. Εάν τα καταφέρω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα μεταδίδω μέσα από τη δουλειά μου τα κοινωνικά θέματά. Δεν θα σταματήσω».

Η Ελεονώρα Μελέρη αναφέρθηκε στα Τέμπη και είπε πως «είναι μία εθνική τραγωδία. Πλέον, έχει περάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης η υπόθεση και κανείς δεν το αρνείται αυτό. Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει πει πως θέλει να ριχτεί άπλετο φως. Εγώ θα πω τη θέση μου και θα υπογραμμίσω παραλείψεις αλλά δεν θα στήσω λαϊκά δικαστήρια».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε «πως φέρει έναν νέο αέρα στο κόμμα. Το μεγάλο παράπονο που είχα εγώ ήταν πως δεν είχα καταλάβει το τι προτείνει. Θα είναι μια πρόκληση και για αυτόν οι κάλπες».

Τέλος, κατέληξε:«Είναι από τις τυχερές γιατί έχω έναν υποστηρικτικό σύζυγο δίπλα μου και θεωρώ πως η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη. Στις 22 Μαΐου κυκλοφορεί το δεύτερο μου βιβλίο, το οποίο επικεντρώνεται στη συναισθηματική κακοποίηση που έχω υπάρξει θύμα. Έτσι, θα κάνω την καμπάνια σε συνδυασμό με το βιβλίο».

 

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button