Υγεία & Διατροφή

«Θα ήθελα να ανταγωνιστώ για τον τίτλο με οποιονδήποτε εκτός από τον Γκουαρντιόλα» – Galaksias Portal News

Η εκτίμηση του προπονητή της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, για τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, είναι αναμφισβήτητη και γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Ο προπονητής των Λονδρέζων δεν παραλείπει ποτέ να το επαναλάβει δημόσια και λόγω της περιόδου που πέρασε μαζί του στους «Πολίτες» ως βοηθός του:

«Ο θαυμασμός μου απέναντί του δεν άλλαξε ποτέ», εξήγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν όψει του αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων στο Etihad (31/3) και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί του και για αυτόν τον λόγο οι σκέψεις μου για εκείνον δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αν είχα την επιλογή, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσα να μονομαχήσω για τον τίτλο της Premier League με οποιονδήποτε άλλο προπονητή εκτός από αυτόν. Αλλά και οι δύο θέλουμε να κερδίσουμε και ανταγωνιζόμαστε για να το κάνουμε.

Ο μεταξύ μας αγώνας, μάλιστα, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας τόσο για εμάς όσο και για αυτούς, δεδομένου ότι σε περίπτωση νίκης θα υπάρξει τεράστια ώθηση προς το τέλος της σεζόν. Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα δεδομένου του αριθμού των αγώνων που απομένουν ακόμη πριν από το τέλος του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button