ΕνημέρωσηΠολιτική

Το «κρυφτό» Κασσελάκη στις Σπέτσες – Έφτασε «μυστικά» στο εστιατόριο και περίμενε με σβηστά φώτα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρνει να «ξεγλιστρήσει» από τα τηλεοπτικά συνεργεία, που έχουν πάει στις Σπέτσες για να καλύψουν τις εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πρώτη μέρα, περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη να κατέβει από το θαλάσσιο ταξί αλλά τελικά… βγήκαν μόνο οι βαλίτσες του. Το βράδυ του Σαββάτου, το «κρυφτό» με τις κάμερες συνεχίστηκε, την ώρα του δείπνου των βουλευτών σε εστιατόριο, κοντά στο σπίτι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που βγήκαν οι βουλευτές και επιβιβάστηκαν σε βαν, για να μεταφερθούν στο εστιατόριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε από ένα στενάκι για να πάει πρώτα εκείνος στο μαγαζί.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης» και περίμενε εκεί τους βουλευτές, με σβηστά φώτα!

Έτσι, ακόμα και κάποιοι δημοσιογράφοι που έφτασαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, με την υποψία ότι εκεί θα δειπνήσουν οι βουλευτές, δε μπορούσαν να καταλάβουν αν κάποιος είναι μέσα και φυσικά, με σβηστά φώτα δε μπορούσαν να διακρίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη!

Τελικά, τα φώτα άναψαν την τελευταία στιγμή, με τους βουλευτές να φτάνουν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ και να αρχίζει το δείπνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες παρατάθηκαν μέχρι αύριο, καθώς δεν πρόλαβαν να τοποθετηθούν όλοι οι βουλευτές.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

To άρθρο Το «κρυφτό» Κασσελάκη στις Σπέτσες – Έφτασε «μυστικά» στο εστιατόριο και περίμενε με σβηστά φώτα! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button