ΕνημέρωσηΠολιτική

Χαμός στο Twitter για την ένταξή του στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – «Μία dream team γεννιέται» – Galaksias Portal News

Πλήθος σχολίων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και επικοινωνιολόγος, αναλαμβάνει πλέον ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το όνομα του Α. Σπηλιωτόπουλου είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου και πλέον φαίνεται πως αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμός στο Twitter

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση πως ο Α. Σπηλιωτόπουλος αποκτά πλέον ενεργό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Δείτε κάποια από τα δεκάδες σχόλια χρηστών του Twitter.

To άρθρο Άρης Σπηλιωτόπουλος: Χαμός στο Twitter για την ένταξή του στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – «Μία dream team γεννιέται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button