Επικαιρότητα

Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα για τη γυναικοκτονία στα Καμίνια: «Δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις μαζί τους» – «Το θύμα ήταν ευγενικό κορίτσι» (vid)

Οι γείτονες δεν ήθελαν να έχουν επαφές με το ζευγάρι στο Ηράκλειο, καθώς τσακώνονταν συνέχεια ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ο 39χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές πολλές φορές για ναρκωτικά

“Παγωμένη” είναι η συνοικία των Καμινίων αλλά και όλο το Ηράκλειο από τη νέα δολοφονία γυναίκας, από σφαίρα που της έριξε στο κεφάλι ο 39χρονος σύντροφός της.
ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καβγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.
Οι γείτονες του ζευγαριού αποκαλύπτουν ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά.
Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία μερικών ημερών, και συγκεκριμένα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του ζήτησε και πήρε ο 39χρονος από την Αλβανία ο οποίος νωρίς το πρωί χθες Παρασκευή δολοφόνησε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί στην περιοχή των Καμινίων Ηρακλείου.  

Ο 39χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο δεν άνοιξε το στόμα του να πει ούτε μία λέξη για το περιστατικό, για το οποίο θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη καθώς πήρε προθεσμία μέχρι τότε. Ο ίδιος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ατάραχος και ήρεμος, ενώ δεν είχε δικηγόρο. Οι κατηγορίες που του ασκήθηκαν είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της οπλοφορίας και της οπλοκατοχής. 

Νωρίτερα στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το φονικό «έγινε κατά λάθος», ότι «το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε». 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button