Επικαιρότητα

Κοντά στα αθλητικά γεγονότα τα μέλη της Διοικούσας του ΕΑΚΗ – Galaksias.com

Στον τελικό των Παίδων της ΕΚΑΣΚ και στον αγώνα του ΑΣΚΑ με τον Μ. Αλέξανδρο

Κοντά στα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/3) τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Η Νατάσα Μπουρνάζου-Μπαξεβάνη και η Εφη Πασπαλάκη, εκπροσώπησαν το ΕΑΚΗ, στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Παίδων, μεταξύ του Ηράκλειο ΟΑΑ και του Ανδρογέα, που βρήκε νικητή το Ηράκλειο με 73-48, στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, ήταν φανταστική, με αρκετό κόσμο, που απόλαυσε τα ταλέντα του μπάσκετ.
Οι κυρίες Μπουρνάζου και Πασπαλάκη έκαναν απονομές στους αθλητές μετά τη λήξη του αγώνα και έδωσαν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, για την προσπάθεια και το θέαμα που πρόσφεραν.

Όμως, δεν έμειναν μόνο εκεί. Εκπροσώπησαν το ΕΑΚΗ και στον αγώνα του Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο με τον Μέγα Αλέξανδρο 94 Θεσσαλονίκης(54-77), για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο και χειροκρότησαν τους νικητές, της ζωής και του αθλητισμού.

ΕΑΚΗ Διοικούσα

“Συνεχίζουμε δυναμικά με μοναδικό γνώμονα την στήριξη και την προσφορά με όλες μας τις δυνάμεις, στον αθλητισμό του τόπου”,  αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΕΑΚΗ.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button