ΑθλητικάΕνημέρωση

Νίκη για να παραμείνει σε «τροχιά» τετράδας στη Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει την ήττα του στην έδρα της Αναντολού Εφές και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague, στον αγώνα με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (21:15, Newsit.gr, Novasports Prime).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να ολοκληρώσει με νίκη την τελευταία του “διαβολοβδομάδα” στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, “τρέχει” ρεκόρ 18-12 και είδε το νικηφόρο σερί έξι αγώνων που είχε να… κόβεται πριν από δυο ημέρες, γνώρισαν την ήττα με 85-72 στην έδρα της Αναντολού Εφές

Από την άλλη, η Βιλερμπάν βρίσκεται κολλημένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 7-23. Παρότι δεν έχει ελπίδες πρόκρισης έστω στα play in, η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ θα προσπαθήσει να κάνει τη… ζημιά στο ΣΕΦ. Μία αγωνιστική νωρίτερα, επικράτησε εντός έδρας της Αναντολού Εφές, με 84-80!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όσο και τον τραυματία Μιλουτίνοφ.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, στη Λιόν, ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει τη νίκη με 85-73, έχοντας για κορυφαίους τους Κάνααν (19π) και Πίτερς (17π), ενώ για τη Βιλερμπάν είχαν ξεχωρίσει Πάρις Λι (16π, 7 ασίστ) και Λουβάβου-Καμπαρό (16π).

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Το σημερινό πρόγραμμα:

19:30 Αναντολού Εφές – Άλμπα (Novasports 3)

20:00 Ζάλγκιρις – Μπασκόνια (Novasports Start)

21:15 Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (Novasports 4)

21:30 Παρτίζαν – Ρεάλ (Novasports 6)

To άρθρο Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Νίκη για να παραμείνει σε «τροχιά» τετράδας στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button