ΕνημέρωσηΟικονομία

«Μπήκε» ο Φαμπιάνο, δηλώθηκαν οι τιμωρημένοι – Galaksias Portal News

Με την προπόνηση, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Βόλο (25/02, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων) με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στον Άρη, ο Άκης Μάντζιος έχει «λευκό» ιατρικό δελτίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Άρη, εν τω μεταξύ, αποφάσισε για τα παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Για τον Άλβαρο Ζαμόρα ήταν γνωστό εδώ και ημέρες πως θα εκτίσει την τιμωρία του κόντρα στην ΑΕΚ (3/3, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Στο ίδιο παιχνίδι δηλώθηκε να απουσιάσει και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ενώ ο Κίκε Σαβέριο δε θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό (28/2, 21:00 – «Απόστολος Νικολαΐδης»), για την 25η αγωνιστική.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button