ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Μαρία Σπυράκη θα είναι πάλι υποψήφια ευρωβουλευτής – Το τετ α τετ με Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι

Σύντομη συνομιλία είχε η Μαρία Σπυράκη με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι. Όλα δείχνουν ότι η κ. Σπυράκη απέσπασε τη θετική απάντηση του κ. Μητσοτάκη να είναι εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Στο Βουκουρέστι όπου συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου, βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και η Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του MEGA, Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία συνάντηση τετ α τετ με την ευρωβουλευτή.

Ερωτηθείσα, μάλιστα από την Χριστίνα Κοραή αν θα είναι ξανά υποψήφια στις ευρωεκλογές, η Μαρία Σπυράκη απάντησε πως, «εγώ κάνω την δουλειά μου, η απόφαση είναι του πρωθυπουργού».

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, προκύπτει ότι η Μαρία Σπυράκη, φαίνεται να πήρε το «πράσινο φως» από τον κ. Μητσοτάκη να θέσει ξανά την υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

To άρθρο Η Μαρία Σπυράκη θα είναι πάλι υποψήφια ευρωβουλευτής – Το τετ α τετ με Μητσοτάκη στο Βουκουρέστι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button