Τρόπος Ζωής

«Ελέγχεται η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα, δεν μπορεί να γίνει αποσωλήνωση τώρα» λέει Ματίνα Παγώνη

Για ενδέκατη μέρα ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας του.

Όπως επεσήμανε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα καθυστερεί καθώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε, επίσης: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργεία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

To άρθρο «Ελέγχεται η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα, δεν μπορεί να γίνει αποσωλήνωση τώρα» λέει Ματίνα Παγώνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button