ΑθλητικάΕνημέρωση

Προβολή της Ελλάδας στη Βαρσοβία μέσω της Choose Greece – Galaksias Portal News

Την προβολή της Ελλάδας στις τουριστικές αγορές της Ευρώπης συνεχίζει το roadshow της «Choose Greece». Στις 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία, σε κεντρικό ξενοδοχείο, δράση που αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας. Τα τουριστικά γραφεία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με εκπροσώπους του προορισμού «Volos-Pelion» αλλά και των Χανίων, οι οποίοι ήταν οι δύο τιμώμενοι προορισμοί που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην εκδήλωση. Στην δράση συμμετείχαν πάνω από 50 πολωνικά γραφεία τουρισμού, ο αερομεταφορέας LOT, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων. Επίσης, συμμετείχε και το Επιμελητήριο Ν. Μαγνησίας με παράλληλη και αυτόνομη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων, ενισχύοντας έτσι την παρουσία του προορισμού στην πολωνική αγορά.

Ο Δήμος Βόλου, εκτός από τη συμμετοχή του στις B2B συναντήσεις με τα γραφεία τουρισμού, είχε την ευκαιρία ως τιμώμενη περιοχή να παρουσιάσει τον Βόλο και το Πήλιο στο σύνολο των παρευρισκομένων, για δυναμική επιστροφή και επανασύνδεση του προορισμού με τις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα την πολωνική, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents. Τα δώρα ήταν προσφορά μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πρόεδρο, Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Χανίων εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο του γραφείου Τουρισμού του δήμου, Μανώλη Ντουκάκη, ο οποίος παρουσίασε τον προορισμό, τις νέες τάσεις, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την απαράμιλλη κρητική φιλοξενία στους παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία, Νίκη Καμπά, η οποία τόνισε την αξιοπιστία και ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό για τους επισκέπτες από την Πολωνία, την αξία της φιλοξενίας στις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται και το πλήθος των επιλογών που έχει ένας επισκέπτης στην χώρα. Την εκδήλωση συνέδραμε η Σοφία Μπαγατέλα, υπεύθυνη Οικονομικού & Εμπορικού Γραφείου Βαρσοβίας, η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει σε μελλοντικά βήματα.

Η διοργανώτρια εταιρεία, με επικεφαλής τον Λεωνίδα Μπαμπάνη, δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button