ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Γέρι Μίνα, το προφίλ του αρέσει στον Καρβαλιάλ»! – Galaksias Portal News

Την ώρα που o Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση Κολομβιανού στόπερ, Νταβίντ Κάρμο, το Tuttomercato ρίχνει στο τραπέζι για τα μετόπισθεν των Πειραιωτών τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα!

Ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται στη Φλωρεντία από το περασμένο καλοκαίρι αλλά μετράει μέχρι στιγμής μόλις επτά συμμετοχές με ένα γκολ στο ενεργητικό του, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο να φύγει ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά. Το συμβόλαιο του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετοί σύλλογοι, μεταξύ αυτών και η Πόρτο, έχουν μπει στο «παιχνίδι» της μεταγραφής του, με τη Φιορεντίνα να ζητά ένα συγκεκριμένο ποσό για να πουλήσει τον 43 φορές διεθνή Κολομβιανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Η Πόρτο είχε ως πρώτη της επιλογή τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού, αλλά η απόφαση του Τούρκου αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αποδεχθεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε ώθησε τον πορτογαλικό σύλλογο να εξερευνήσει άλλους δρόμους. Και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αμυντικός της Φιορεντίνα, που είναι από τις πρώτες επιλογές των «δράκων» αυτήν τη στιγμή.

Εκτός από την Πόρτο, όμως, και ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Ο ελληνικός σύλλογος αναζητά κεντρικό αμυντικό και ο Μίνα είναι ένα προφίλ, που αρέσει αρκετά στον κόουτς Κάρλος Καρβαλάλ.

Και οι δύο σύλλογοι καλούνται, πλέον, να έρθουν σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα (η οποία δεν θα τον αφήσει τσάμπα). Πάνω από όλα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη, που ζητά εγγυήσεις για την ιδιοκτησία του, δεδομένου ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή έχει παίξει λιγότερα από 200 λεπτά μοιρασμένα σε επτά συμμετοχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button