Τρόπος Ζωής

Είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι – Galaksias Portal News

«Ήταν μετωπική σύγκρουση, μας ήρθε το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Θεωρώ πως ήταν ένα θαύμα», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη δτην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως την τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο ΣΑΜΙΝΑ, έπειτα από προτροπή της αδερφής του και ηγουμένης. Κι έτσι σώθηκε μαζί με την οικογένειά του από το ναυάγιο. Μίλησε, επίσης, και για ένα τροχαίο ατύχημα, από το οποίο γλίτωσε από θαύμα, όπως λέει.

«Έχω βιώσει θαύματα στη ζωή μου. Σε μετωπική σύγκρουση που είχαμε με τον αείμνηστο θείο μου, θυμάμια σκηνή. Εγώ ξύπνησα, όταν είδα έναν ρασοφόρο να με κρατάει από το χέρι και να με τραβάει. Άνοιξα τα μάτια και αισθάνθηκα ότι είμαι έξω από το αυτοκίνητο. Ήταν μετωπική σύγκρουση, μάς ήρθε το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Θεωρώ πως ήταν ένα θαύμα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο Πέτρος Ξεκούκης είπε στη συνέχεια: «Την ώρα που μπαίναμε μέσα στο “ΣΑΜΙΝΑ” χτυπάει το τηλέφωνό μου, ήταν η αδερφή μου και ηγουμένη. Μου λέει “μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους, μην πας”.

 

Ήμουν ήδη στον καταπέλτη του πλοίου, σταμάτησα κι έκανα όπισθεν. Λέω στη γυναίκα μου ότι δεν θα πάμε, παραλίγο να χωρίσουμε εκείνο το βράδυ.

Το πρωί ξυπνήσαμε με την είδηση ότι βυθίστηκε το ΣΑΜΙΝΑ. Εγώ θα ήμουν μέσα με τα τρία παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ποιον θα έσωνα;».

To άρθρο Ο Πέτρος Ξεκούκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε: Είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button