Υγεία & Διατροφή

Νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με το πανίσχυρο M3 chip – Galaksias Portal News

Tο νέο MacBook Air με επεξεργαστή Μ3 με ακόμα ισχυρότερες επιδόσεις, πιο γρήγορο Wi-Fi και υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες με έως και 18 ώρες διάρκεια μπαταρίας, ανακοίνωσε η Apple.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, επίσημου διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών, με πάχος λίγο πάνω από ένα εκατοστό, διαθέτουν και τα δύο οθόνη Liquid Retina με ένα δισεκατομμύρια χρώματα καθώς και πολλές νέες δυνατότητες, όπως η υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες, έχοντας κλειστό το καπάκι, ιδανικό για επαγγελματίες ή οποιονδήποτε χρειάζεται πολλαπλές οθόνες για να εργαστεί παράλληλα με πολλές εφαρμογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων, το M3, το MacBook Air είναι έως και 60% ταχύτερο από το μοντέλο με το M1 chip και έως και 13 φορές ταχύτερο από τον πιο γρήγορο φορητό υπολογιστή MacBook Air με βάση τον επεξεργαστή Intel.

Και με ένα πιο γρήγορο και αποδοτικότερο Neural Engine στο M3, το MacBook Air συνεχίζει να είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστής για AI.

Με τη μετάβαση στην τεχνολογία Apple silicon, κάθε Mac αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για την τεχνητή νοημοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το macOS προσφέρει έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα εκμεταλλευόμενο αυτές τις απίστευτες επιδόσεις που προσφέρουν οι επεξεργαστές Μ3 στην τεχνητή νοημοσύνη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ενεργοποιούν ισχυρές λειτουργίες κάμερας, μετατροπή ομιλίας σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο, μετάφραση, προβλέψεις κειμένου, οπτική κατανόηση, λειτουργίες προσβασιμότητας και πολλά άλλα.

Σε συνδυασμό με την κάμερα, τα μικρόφωνα και τα ηχεία που διαθέτουν, τη φόρτιση MagSafe, τη σιωπηλή, αθόρυβη σχεδίασή του και το macOS, το MacBook Air παρέχει μια ασυναγώνιστη εμπειρία, αναφέρεται στην ανακοίνωση, Τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με Μ3 chip είναι άμεσα διαθέσιμα από αυτή την Παρασκευή, 8/3.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button