Επικαιρότητα

Σοκαρισμένη η μητέρα της 14χρονης – Αύριο καταθέτουν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους (vid) – Galaksias.com

Σοκάρει η υπόθεση νέου Κολωνού στο Ρέθυμνο: «Η κόρη μου ντρεπόταν να μου μιλήσει», λέει η μητέρα της

Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης του 14χρονου κοριτσιού στον Μυλοπόταμο της Κρήτης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς, με την ανήλικη να πέφτει θύμα αρρωστημένων ανθρώπων που βίαζαν και εξέδιδαν το κορίτσι.

Δώδεκα άνδρες φέρονται να ωθούσαν στην πορνεία ανήλικο κορίτσι που σήμερα είναι 14 ετών για τουλάχιστον δύο χρόνια. Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος του πατέρα της μικρής πριν από λίγες ημέρες. Τι αποκαλύπτει η μητέρα του στο Star.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι βιασμοί του κοριτσιού ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν 12 ετών και συνεχίζονταν μέχρι πριν μερικές ημέρες, όταν και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν. Πάνω στο 14χρονο σήμερα κοριτσάκι φέρεται να έχουν ασελγήσει 12 άτομα.

Έτσι, η ανακρίτρια κάλεσε αύριο να καταθέσουν κάποιοι εκ των 12 ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, η 14χρονης αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα στις Αρχές.

Ο πατέρας της 14χρονης σήμερα κοπέλας, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Συγγενείς του αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να αντέξει, ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, ότι δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.

Στο σημείωμά του έγραφε ότι δεν μπορεί να αντέξει όλα αυτά που έμαθε για το παιδί του, ενώ ζητούσε να ψάξουν το κινητό τη; 14χρονης για να μάθουν την αλήθεια.

Έτσι, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει το κινητό της 14χρονης κοπέλας.

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button